تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه پارسان

می دانیم که تغذیه سالم یکی از ارکان اصلی سلامت و از رموز طول عمر افراد می باشد با مطالعه ای که در باره مردم استان های مختلف انجام شده است در بعضی از استان ها مردم دارای طول عمر بیشتری نسبت به استان های دیگر هستند، مثلا در استان کرمان میانگین طول عمر افراد از خیلی از استان های دیگر کشور بیشتر است یکی از مهم ترین دلایل این موضوع استفاده مداوم مردم این استان از محصولات دارویی و گیاهی به صورت پودر مانند : قووتو،چهارزیره،دوای تقویت کننده حافظه و سر و دیگر محصولات خشکبار و مقوی مانند: خرما،پسته،گردو و بادام و یا ترکیب طبیعی از آن ها به صورت کماچ سهن و کلمپه یا شیرینی خانگی می باشد و ما در فروشگاه پارسان این محصولات را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهیم.


خشکبار کرمان


خشکبار کرمان

خواص پسته | فواید و مضرات پسته ، خواص دارویی و درمانی پسته

خواص پسته , عکس پسته ,فواید پسته ,درخت پسته ,مغز پسته ,مضرات پسته

 

تاریخچه درخت پسته

پسته با نام علمی Pistacia vera گونه‌ای گیاه است که در کشورهایی مثل ایران، سوریه، ترکمنستان و غرب افغانستان رشد می‌کند. تولید پسته در ایران در سال ۲۰۰۵ معادل ۱۹۰٬۰۰۰ تن بوده که ایران را در مقام یکم در جهان قرار می‌دهد. بعد از ایران آمریکا با تولید ۱۴۰٬۰۰۰ و ترکیه با تولید ۶۰٬۰۰۰ تن در مقام دوم و سوم قرار داشته‌اند. تولید پسته اغلب در شهرهای شهرستان انار، رفسنجان، دامغان، قزوین، یزد، سیرجان،شهربابک کاشت می‌شود.واژه پسته پارسی می‌باشد و از طریق زبان لاتین از پارسی وارد زبانهای اروپایی شده‌است.

روغن پسته بسیار مقوی و سرشار از ویتامین های A ، D ،E ، K و دارای مقادیر بسیار بالایی آهن، فسفر ، مس ، روی و منیزیم است. این روغن به صورت بسیار وسیعی در صنایع آرایشی و طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و نیز بدلیل جذب سریع ویتامین های آن از طریق پوست در ضد لک بوده و و در رفع اثرات باقیمانده جوش نیز موثر است .روش متداول تکثیر پسته از طریق کاشت دانه وایجاد نهال است. ومعمولا بعد از چند سال با سر برداری وپیوند زدن به رقم پسته دلخواه میرسند. روش دیگر تکثیر پسته روش تکثیر بافت است که بسیار محدود بوده ودر ایران شرکت طوبی این کار را انجام می دهد.

خواص پسته , عکس پسته ,فواید پسته ,درخت پسته ,مغز پسته ,مضرات پسته

عکس درخت پسته


خواص پسته برای تقویت سیستم ایمنی

پسته سرشار از مس، منیزیم و انواع ویتامین های B است که سیستم ایمنی را تقویت کرده و از بیماری های متعدد پیشگیری می کند. همچنین دریافت مقادیر کافی از ویتامین B6 از طریق مصرف روزانه یک مشت پسته باعث تقویت سیستم ایمنی می شود. ویتامین B6 برای حفظ عملکرد سیستم ایمنی ضروری است. کمبود ویتامین B6 منجر به ناکارآمدی سیستم ایمنی برای مقابله با عفونت ها می شود. همچنین مصرف پسته به ساخته شدن مناسب سلول های قرمز خونی کمک می کند.


پسته برای افزایش خون سازی

ویتامین B6 موجود در پسته برای تولید هموگلوبین ضروری است؛ و افزایش هموگلوبین باعث افزایش خون رسانی و در نتیجه اکسیژن رسانی به سلول ها می شود.


فواید پسته در حفظ سلامت چشم

یکی دیگر از مشهورترین اثرات پسته اثر مهم و مفید آن بر سلامت چشم و بینایی می باشد. آنتی اکسیدان های موجود در پسته در دیگر آجیل ها یافت نمی شوند. از این جهت این آجیل بسیار بی نظیر است. این آنتی اکسیدان ها از آسیب هایی که رادیکال های آزاد (به علت کهولت سن) بر ماکولار چشم وارد می آورند، جلوگیری می کنند.


خاصیت پسته در پیشگیری از ابتلا به دیابت

مصرف پسته از ابتلا به دیابت نوع ۲ پیشگیری می کند. زیرا وجود مقادیر فراوانی فسفر در آن باعث بهبود عدم تحمل به گلوکز می شود.مغز این خشکبار می تواند به کنترلاسترس و فشار های عصبی،تنظیم ضربان قلب،دیابت کمک کند.چون بر اساس نتایج این تحقیق جدید پسته با کاهش روند جذب کربوهیدرات ها در بدن می تواند قند خون را پایین بیاورد.


پسته و محافظت از قلب

اکثر مغزهای روغنی به عنوان همیارانی برای سلامت قلب معرفی می شوند. زیرا سرشار ازاسیدهای چرب تک اشباع نشده (مانند امگا۳ و امگا۶) هستند، در حقیقت آجیل ها یکی از گزینه های اصلی برای داشتن قلبی سالم می باشند؛ و فشارخون بالا را کاهش می دهند. البته پسته به علت دارا بودن مقادیر بسیار زیاد پتاسیم هم حائز اهمیت است و از این رو برای کاهش فشارخون گزینه بسیار مناسبی می باشد. همچنین مطالعات نشان می دهد که پسته به علت دارا بودن مقادیر بسیار فراوانی از چربی های تک اشباع نشده و فیتواسترول ها، توانایی اعجاب آوری در کاهش کلسترول بد خون (LDL) دارد. در نتیجه در بیماری های قلبی توصیه می شود که در کنار رژیم کم چربی به طور روزانه از پسته استفاده نمایند.پسته سرشار از اسید آمینه آرژنین است، که نقش مهمی را در فرآیندهای متابولیکی بدن برعهده دارد و باعث افزایش سطح نیتریک اکسید در بدن می شود؛ و نیتریک اکسید باعث جلوگیری از گرفتگی عروق (تصلب شرایین) می گردد.اکثر مغزهای روغنی به عنوان همیارانی برای سلامت قلب معرفی می شوند. زیرا سرشار از اسیدهای چرب تک اشباع نشده (مانند امگا۳ و امگا۶) هستند.


خواص پسته و درمان کم خونی دختران پس از سن بلوغ

کم‌خونی رایج میان دختران و زنان بعد از سن بلوغ یکی از مواردی است که با گنجاندن پسته تازه به سبد غذایی این گروه قابل جبران است. دخترانی که در طول هفته به میزان لازم و استاندارد پسته مصرف می‌کنند می‌توانند به کنترل و پیشگیری از ابتلا به کم‌ خونی کمک کنند. پسته از جمله دانه‌های مغزی است که علاوه بر آهن دارای ویتامین ۱B ، ۶B و E است کهمی‌تواند در کنار متعادل‌سازی اشتهای دختران در سن بلوغ به تقویت سلول‌های عصبی بدن نیز کمک کند.


محافظت از پوست با مصرف پسته

مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین E برای داشتن پوستی شاداب و سالم توصیه می شود. زیرا ویتامین E پوست را از آسیب اشعه ماورای بنفش محافظت می کند. خوشبختانه پسته سرشار ازویتامین E می باشد. در نتیجه مصرف روزانه پسته منجر به محافظت هرچه بیشتر پوست شما در برابر اشعه ماورای بنفش می گردد. اگر هر روز پسته مصرف کنید داشتن پوست جوان و شاداب برایتان رویایی دست نایافتنی نمی شود.


فواید پسته در پیشگیری از سرطان

یکی دیگر از اثرات مفید پسته دارا بودن مقادیر فراوانی آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان ها از مرگ سلولی می کاهند و در نتیجه از سرطان پیشگیری می کنند.


خواص کامل بادام | فواید و مضرات بادام ، خواص دارویی و درمانی بادام

 

 

خواص بادام, فواید بادام ,خاصیت بادام, عکس بادام, درخت بادام, مغز بادام ,مضرات بادام

تاریخچه درخت بادام

بادام با نام علمی Prunus dulcis نوعی میوه است، که درخت آن بومی نواحی خاورمیانه و جنوب آسیا می‌باشد. در اصل بادام جزو مغزهای حقیقی به حساب نمی‌آید، بلکه از انواع شفت هاست که دارای یک پوسته بیرونی و یک پوشش درونی سخت است که دانه (مغز) در درون آن قرار می‌گیرد. ارتفاع درخت بادام ۴ تا ۱۰ متر است و قطر آن نیز می‌تواند به بیش از ۳۰ سانتیمتر برسد. بزرگترین کشورهای تولید کننده بادام در دنیا ایالات متحده آمریکا و اسپانیا هستند. ایران با تولید ۶٪ در رتبه پنجم تولیدکنندگان این میوه قرار دارد. ۴۹٪ دانه بادام را روغن تشکیل می‌دهد که ۶۲٪ آن اولئیک اسید غیر اشباع، ۲۴٪ لینولئیک اسید غیراسباع، و ۶٪ آن پالمیتیک اسید اشباع است. مقدار انرژی موجود در هر ۱۰۰ گرم مغز بادام، ۵۷۶ کیلوکالری است. کاشتن درخت بادام در باغچه خانه راحت است. می‌توانید آن را در فصل زمستان بکارید تا بهار جوانه بزند. مراقب باشد که گیاه‌تان باید نور خورشید ببیند و در فصل تابستان هفته‌ای یک بار آبیاری شود بهترین نوع این محصول در شهرستان تسوج از آذزبایجان شرقی یافت می‌شود.

واژه بادام ریشه و بنیاد فارسی داشته و از فارسی به زبانهای ترکی، عربی، هندی و اردو راه یافته است.منطقه تولید عمده بادام، کالیفرنیا در آمریکا است، بین فوریه و مارس، شکوفه‌هایی که شباهت زیادی به شکوفهٔ گیلاس دارند، شکوفا می‌شوند. نوع آب و هوا در این زمان، میزان تولید بادام در آن سال را به شدت تحت تأثیر قرار خواهد داد. از وضعیت گل اطلاعات بسیار مهمی در مورد برداشت محصول در آن سال به دست می‌آید.مغز بادام تلخ به مقدار کم حاوی سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک است که اگر فردی به مقدار زیاد آن را مصرف کند، مسموم می‌شود. مصرف پنج تا ده عدد مغز بادام تلخ در کودکان می‌تواند مسمومیت شدید به همراه داشته باشد، در بزرگسالان این تعداد به ۵۰ عدد می‌رسد.

خواص بادام, فواید بادام ,خاصیت بادام, عکس بادام, درخت بادام, مغز بادام ,مضرات بادام

عکس درخت بادام


خواص بادام در جلوگیری از سوزش معده

روغنی که در بادام وجود دارد جداره‌ی معده را می‌پوشاند و مانند یک لایه‌ی محافظتی عمل می‌کند که جلوی سوزش معده را می‌گیرد. در واقع مواد چرب بادام اسیدهای معده را به خود جذب می‌کنند. برخی از محققان بر این باورند که ترکیبات طبیعی بادام همچنین می‌تواند ترشحات بیش از حد معده را تنظیم کنند.اما برای اثبات چنین نظریه‌ای مطالعات بیشتری نیاز است. اگرسوزش معده رهایتان نمی‌کند روزانه چند عدد بادام تازه یا خیس میل کنید. برخی افراد نسبت به پوست بادام حساس هستند. می‌توانید پوست آن را بکنید و به راحتی از خواص آن بهره‌مند شوید.


فواید بادام در مقابله با میگرن

شما می توانید با مصرف منظم یک مشت بادام با میگرن مقابله کنید. بادام سرشار از تریپتوفان است و این اسیدآمینه برای سنتز سروتونین یا همان هورمون لذت و خوش خلقی لازم و ضروری است. علاوه بر بادام، بوقلمون نیز یکی دیگر از منابع سرشار از سروتونین است. بادام همچنین سرشار از منیزیم هست که باعث تسکین عضلات و نرمی رگ های خونی می شود. فراموش نکنید که دردهای فیزیکی و استرس های روحی می توانند باعث سردرد شوند در نتیجه جذب منیزیم بیشتر و یا مصرف مکمل آن می تواند کمک کننده باشد.


بادام بسیار مؤثر برای لاغری

خوردن یک مشت بادام در روز به بدن کمک می‌کند تا از شر چربی‌های دور شکم خلاص شود.محققان دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به این نتیجه رسیده اند که خوردن روزانه ۴۲ گرم بادام باعث لاغر شدن پاها، آب شدن چربی دور شکم و باریک شدن کمر می‌شود.نتایج این پژوهش که در سایت Dailymail منتشر شده است نشان می دهد که بادام علاوه بر کمک به لاغر شدن شکم، می‌تواند کلسترول خون را نیز پایین آورده و خطر مشکلات قلبی را کاهش دهد.


خاصیت بادام در پیشگیری از سرطان کبد

ویتامین E، خطر ابتلا به بیماری سرطان کبد را در بین افراد ۵۰ سال وبیشتر کاهش می‌دهد.جذب بیشتر ویتامین E از طریق مصرف مواد غذاییِ حاوی آن و یا از طریق مکمل‌های غذایی، خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهدبرای همین محققان توصیه می‌کنند که افراد بادام، بادام زمینی و زردآلوی خشک بیشتری مصرف کنند. این مواد غذایی سرشار از ویتامین E هستند. از این گذشته این ویتامین در مواد غذایی دیگری مثل روغن‌های گیاهی، مارگارین، جوانه ها، فندق، گردو و غیره نیز وجود دارد.


خواص بادام : بهبود بیماری های قلبی

بادام دارای مقدار زیادی چربی است، اما از نوع غیر اشباع! این چربی خطر بیماری های قلبی را کم می کند. تحقیقات نشان داده است که تمامی مغزهای خوراکی، بیماری های قلبی و کلسترول بد را دور می کنند.مطالعه ای نشان داده است، افرادی که ۵ بار در هفته آجیل می خورند،۵۰ درصد احتمال خطر برای بیماری های قلبی را از خود دور می کنند.


بادام منبع کلسیم

بادام سرشار از کلسیم بوده و برای استحکام استخوان‌ها مفید است.کلسیم در ساخت استخوان‌ها و دندان‌ها نقش موثری دارد. برای این که دندان‌ها و استخوان‌ها در سلامت بمانند به کلسیم کافی نیاز دارند. این ماده معدنی برای عضلات نیز مفید بوده و باعث انعقاد خون می‌شود.برای افرادی که محصولات لبنی نمی‌خورند و دچار کمبود کلسیم هستند بادام یک جایگزین مناسب محسوب می‌شود. برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوانو بهبود آن حتماً بادام میل کنید.


بادام یک آنتی اکسیدان

ویتامین E در پوست بادام وجود دارد. این ویتامین، یکی از انواع آنتی اکسیدان ها می باشد. فواید آنتی اکسیدان ها در بدن بسیار زیاد است. آنتی اکسیدان ها جلوی برخی امراض را می گیرد، از جمله: سرطان، بیماری قلبی، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی، آب مروارید چشم(کاتاراکت)، ضعیف شدن ماهیچه ها و هم چنین بر سلامتی پروستات اثر می گذارند و از تخریب سلول ها و DNA جلوگیری می کنند.

 

خواص کامل گردو | فواید و مضرات گردو ، خواص دارویی و درمانی گردو

 

خواص گردو | فواید و مضرات گردو ، خواص دارویی و درمانی گردو

خواص گردو , عکس گردو ,فواید گردو ,درخت گردو ,مغز گردو ,مضرات گردو , خاصیت گردو

تاریخچه درخت گردو

گردو با نام علمی Juglans regia از خانوادهٔ Juglandaceae که در فارسی دری چهار مغز خوانده می شود ، از میوهای گرد، با دو پوسته، یکی نرم و سبزرنگ که به تدریج خشک می‌شود و از بین می‌رود و دیگری سخت و چوبی است. مغز آن خوراکی است و روغن فراوان دارد. گردو، میوه مغزدار باارزشی است که انواع مختلفی دارد. گردو منبع عالی پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، آنتی اکسیدان‌ ها و مواد معدنی است. واژه جوز معرب گوچ پارسی میانه به همین معنی است.مغز گردو و بذر کتان دارای بیشترین اندازه اسید چرب امگا ۳ در میان مواد غذایی گیاهی هستند.

مهمترین گردو های موجود دردنیا معروف به گردوی ایرانی است، زیرا ابتدا از ایران به خاور میانه و از آنجا به یونان و روم و سپس به انگلستان و بعد به آمریکا برده شده است. گردو ی ایرانی تنها گونه‌ای از این خانواده است که مغز آن از نظر خوراکی مصرف اقتصادی دارد. گردوی معمولی درختی است یک پایه که بلندی آن از ۱۰ تا ۲۵ متر قابل تغییر است، گردو دارای برگهای مرکب شانه‌ای است و درختی یک پایه است که گلهای نر و ماده روی یک درخت به صورت جدا گانه ظاهر می‌شوند. گامت‌های ماده گردو دگر گشن است گرده افشانی آن به وسیله باد انجام می‌شود و حشرات در آن نقشی ندارند.برابر بررسی‌های دیرین شناسی گیاهی و گرده‌شناسی در روی کرهٔ زمین، گونه‌های مختلف گردو از زمان‌های بسیار قدیم به ویژه از دوران سوم زمین‌شناسی وجود داشته است. از دوران چهارم زمین‌شناسی به بعد آثار درخت گردو از جمله گردهٔ آن در کشورهای اروپای شرقی به دست آمده است.منشاء درخت گردو را آسیای غربی و نواحی هیمالیا می‌دانند.مغز گردو نوعی خشکبار مقوی است که با خارج کردن آن از پوسته سخت گردو قابل استفاده‌است. مغز گردو را با نام غذای مغز نیز بیان کرده‌اند، زیرا مغز گردو سرشار از امگا۳ است که باعث کارکرد بهتر مغز می‌شود. ۱۵ درصد از چربی‌های مغز گردو از نوع غیر اشباع است که برای سلامتی بدن بسیار مفید و سودمند هستند.یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸٫۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می‌ کند.

خواص گردو , عکس گردو ,فواید گردو ,درخت گردو ,مغز گردو ,مضرات گردو , خاصیت گردو

عکس درخت گردو


خواص گردو در بالا بردن قدرت باروری مردان

آمار جهانی نشان می‌ دهد که از هر شش زوج یک زوج با مشکل ناباروری روبه رو هستند و ۴۰ درصد مشکل از طرف مردها می‌باشد.پیش از این نیز محققان ثابت کرده بودند که مصرف گردو روی باروری مردها معجزه می‌کند. این ماده‌ی غذایی مفید سرشار از اسید های چرب امگا ۳ می‌باشد که کیفیت اسپرم را بهبود می‌بخشد. پس اگر قصد پدر شدن دارید حتماً گردو میل کنید.


خواص ضد پیری گردو

اگر برای داشتن پوستی جوان و شاداب به دنبال انواع کرم‌ های ضد چروک هستید بهتر است این آیتم را با دقت بیشتری بخوانید. اگر نمی‌خواهید دست روزگار به این زودی‌ها پوست شما را پر از نقش و نگار کند گردو میل کنید. می‌پرسید چرا؟ به خاطر این که گردو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که پوست را جوان نگه می‌دارند.
گردو سرشار از فیبر است. فیبرهای غذایی تأثیر بسیار خوبی روی عملکرد روده‌ها می‌گذارد. در واقع باعث می‌شوند روده ها کار دفع را راحت‌تر انجام دهند.باید بدانید که مصرف ۲۵ گرم گردوی تازه حدود ۱۵ درصد نیاز روزانه‌ی ما به ویتامین E را تأمین می‌کند. حتماً هم می‌دانید که ویتامین E ویتامین جوانی است. یعنی چین و چروک را از پوست دور می‌کند. علاوه بر این گردو حاوی آنتی اکسیدان های بسیار قوی می‌باشد که اثرات منفی رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مولکول‌هایی هستند که به سلول‌های پوست آسیب می‌رسانند و باعث پیری آن‌ها می‌شوند. توجه داشته باشید با مصرف گردو علاوه بر ویتامین E، ویتامین‌های دیگری مانند ویتامین B، پتاسیم، آهن، مس و روی نیز عایدتان می‌شود.


خواص گردو در محافظت از پوست

ویتامین B موجود در آن، کاهش دهنده استرس است که در شادابی و حفظ سلامت پوست نقش مهمی دارد. استرس بالا منجر به چین و چروک زود رس می شود. ویتامین های B و E موجود در گردو با رادیکال های آزاد مقابله می کند.روغن گردو باعث رطوبت پوست می شود. با تغذیه پوست، سلول های سالم تر و باطراوت تر تشکیل می شود.استفاده منظم از روغن گردوی کمی ولرم برای دور چشم، سیاهی دور چشم را کاهش می دهد. عصاره این روغن، کاهش دهنده پف و آرامش دهنده چشم است.روغن گردو نیز برای محافظت از پوست و خشکی آن توصیه می‌شود.


فواید گردو در پیشگیری از سرطان پروستات

تحقیقات نشان می دهد اکسیداسیون چربی‌ ها در جریان خون به سلامت فرد آسیب می‌ زند و منجر به آترواسکلروزیس (‌تصلب شرائین) می‌شود و رژیم حاوی گردو اکسیداسیون لیپیدهای­خون را کاهش می‌دهد. به علاوه گردو حاوی فلاونوئیدی بنام اسید الاژیک است که این ماده می‌تواند رشد سلول‌های سرطانی را مسدود کند.یک مطالعه جدید از محققان در دانشگاه کالیفرنیا دیویس نشان می دهد رژیم غذایی غنی از گردو یا روغن گردو می تواند رشد سرطان پروستات را کند نماید.آقایان با مصرف روزانه چند عدد گردو می توانند از این سرطان پیشگیری کنند.


خاصیت گردو برای پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه

استروژن رشد برخی از تومورهای سینه را تحریک و تشدید می کند. تحقیقات پژوهشگران دانشگاه مارشال در امریکا نشان می دهد که مصرف روزانه گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داده و همچنین رشد تومور را در بیماران مبتلا به این سرطان مهار می کند مصرف روزانه دو مشت گردو احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.بر اساس این مطالعات استرول های گیاهی موجود در گردو، گیرنده های استروژن را مهار نموده و از طریق این مکانیسم از سرطان سینه پیشگیری می نمایند، زیرا استروژن رشد برخی از تومورهای سینه را تحریک و تشدید می کند.متخصصان علم تغذیه معتقدند که گردو به عنوان بخش سالمی از رژیم غذایی روزانه نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد، بلکه از بیماری های شایعی همچون بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نیز پیشگیری می نماید.در این تحقیق مشخص شد که با مصرف روزانه گردو، سرعت رشد سرطان سینه ۵۰ درصد کاهش می یابد. این مطالعه همچنین نشان داد که رشد و پیشرفت تومورهای سینه در موش های آزمایشگاهی حداقل ۳ هفته به تاخیر می افتد که این زمان برای انسان ۹ سال تخمین زده شده است.


خواص گردو برای درمان کم خونی

جوشانده برگ یا پوست سبز گردو برابر تجویز فوق درمان کم خونی و ضعف است . ۲۰ تا ۳۰ گرم از پوست سبز گردو یا خشک آن را در یک لیتر آب به مدت یک ربع بجوشانید و صاف کنید و قبل از هر وعده غذا یک فنجان از آن را بنوشید.


گردو خوراکی بسیار مفید برای دوران شیردهی و بارداری

مصرف گردو در دوران بارداری برای سلامت اعصاب جنین لازم است.اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد.مادران شیرده در برنامه غذایی خود حتما از گردو استفاده کنند.


خواص گردو برای از بین بردن موهای زائد

موهای صورت در ابتدا به ندرت رشد می کنند و بعد از یک مدت به طور کامل ناپدید می گردد. این را می توان با دنبال کردن تمریناتی طی چندین ماه به دست آورد. این راه درمانی بر روی هر نقطه از بدن قابل امتحان است. روش آماده سازی و درمان : تعداد زیادی پوست گردو را بسوزانید. خاکستر حاصل شده را داخل آب بریزید( یک قاشق غذاخوری خاکستر به همراه یک لیتر آب).اجازه دهید مخلوط به دست آمده ۱۲ ساعت استراحت کند. یک پنبه را به این ماده آغشته کرده و به محل موهای زائد بزنید. این کار را چندین بار در روز (هر بار ۱۵ دقیقه) تکرار کنید.


بسیار مفید برای مو

منبع عالی پتاسیم، اسیدهای چرب امگا ۳، ۶ و ۹ است که همه این مواد، تقویت کننده فولیک های مو است.مصرف منظم روغن گردو از طاسی پیشگیری می کند.خاصیت مرطوب کننده دارد و در نتیجه ضدشوره است.از بروز عفونت بر اثر کچلی پیشگیری می کند.


خواص گردو : درمان یبوست

گردو سرشار از فیبر است. فیبرهای غذایی تأثیر بسیار خوبی روی عملکرد روده‌ ها و در نتیجه درمان یبوست می‌گذارد. در واقع باعث می‌شوند روده ها کار دفع را راحت‌تر انجام دهند.توجه داشته باشید با مصرف گردو علاوه بر ویتامین E، ویتامین‌های دیگری مانند ویتامین B، پتاسیم، آهن، مس و روی نیز عایدتان می‌ شود.


مصرف گردو و کاهش کلسترول

گردو سرشار از «استرول‌ های گیاهی» است و برای همین می‌تواند میزان کلسترول بد خون را کاهش دهد. استرول‌های گیاهی دارای یک بافت شیمیایی هستند که به کلسترول نزدیک است. برای همین می‌توانند در روده‌ ها کلسترول بد را به خود جذب کنند و میزان آن را کاهش دهند. زمانی که کلسترول بد خون کاهش پیدا می‌کند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی مانند مشکلات عروق کرونری نیز کاهش می‌ یابد.


فواید گردو در کاهش قند خون

از آنجایی که میوه گردو دارای خواص متعددی در طب سنتی می باشد پوسته های خشک داخل گردو نیز که در کناره های مغز گردو وجود دارد یکی از منابع با ارزش برای جلوگیری از افزایش قند خون است اما متاسفانه اکثر افراد آن را به عنوان ضایعات دور می ریزد.بررسی ها نشان می دهند که خوردن این پوسته های خشک نیز کمک فراوانی به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت و یا افرادی که در مرز ابتلا به دیابت قرار دارند می شود.

 

خرید

  انتشار : ۲ آذر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 544

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • قاووت(قُووِتو)
  • سنجد
  • زیره کرمان
  • شیرینی کرمانی
  • خشکبار کرمان
  • قاووت چهل گیاه
  • قاووت هفت مغز
  • قاووت نخود نارگیل
  • قاووت خرفه
  • قاووت قهوه

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه پارسان " می باشد