امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
وضعیت کالا : موجود
بانوان کرمانی برای تهیه قاتق بنه که در زبان محلی(سیر او بنه و یا قاتق بنه) خوانده می شود. دانه ها ی بنه را با پوست کاملا خرد می کنند و به صورتی که مغز دانه ها کاملا با پوسته
دانه خرد شوند. بعد از خرد کردن مقدار مورد نیاز، دانه های بنه خرد شده بنه راداخل ظرفی می ریزند( معمولا از تغار استفاده می شود که به لحاظ زبر بودن قسمت داخلی تغار، چنگ زدن
بهتر خمیره بدست آمده امکان پذیر خواهد بود)
چنگ زدن و ساییدن خمیره حاصل از دانه های بنه را تا پیداشدن چربی ( آزاد شدن چربی موجود در هسته دانه های بنه)ادامه می دهند. بعد از این به آن آب اضافه می کنند تا قسمتهای
چوبی مربوط به دانه های بنه از سایر قسمتها جدا شوند (قسمت های چوبی در ته ظرف باقی می مانند).
مایع به دست آمده را قاتق بنه می گویند که آنرا کمی گرم کرده( شیر گرم) و همراه با مقدار دلخواه رب انار مخلوط کرده و با پیاز و نان کرنو و یا کماچ و یا نان تابه ای( نان ها محلی) مصرف
می کنند .
برا کسب اطلاعات بیشتر لطفا قسمت پشتیبانی خرید (راهنمای خرید) را مطالعه بفرمایید.
بنه 500 گرمی - مبلغ قابل پرداخت تومان
مبلغ قابل پرداخت 0 تومان
برچسب های مهم