تماس با ما

فید خبر خوان

نقشه سایت

فروشگاه پارسان

می دانیم که تغذیه سالم یکی از ارکان اصلی سلامت و از رموز طول عمر افراد می باشد با مطالعه ای که در باره مردم استان های مختلف انجام شده است در بعضی از استان ها مردم دارای طول عمر بیشتری نسبت به استان های دیگر هستند، مثلا در استان کرمان میانگین طول عمر افراد از خیلی از استان های دیگر کشور بیشتر است یکی از مهم ترین دلایل این موضوع استفاده مداوم مردم این استان از محصولات دارویی و گیاهی به صورت پودر مانند : قووتو،چهارزیره،دوای تقویت کننده حافظه و سر و دیگر محصولات خشکبار و مقوی مانند: خرما،پسته،گردو و بادام و یا ترکیب طبیعی از آن ها به صورت کماچ سهن و کلمپه یا شیرینی خانگی می باشد و ما در فروشگاه پارسان این محصولات را با بهترین کیفیت در اختیار شما قرار می دهیم.


کنجد


کنجد

دانه کنجد
کنجد(به انگلیسی Sesame) احتمالا قدیمی ترین دانه روغنی است که توسط انسان شناخته و بعنوان یک منبع غذایی استفاده شده است.بر اساس شواهد موجود، گیاه این دانه روغنی مهم(گیاه …) برای بیش از ۳۵۰۰ سال در مناطقی از افریقا و هند کشت میشده است. گیاه کنجد بسیار مقاوم بوده و در مکان هایی که بسیاری از گیاهان دیگر قابل کشت نیست می‏روید و بهمین علت در گذر قرنها جان سالم بدر برده است. دانه کنجد گلابی شکل و کوچک بوده که درازای آن ۳-۲٫۵ میلیمتر و پهنایش ۲٫۵ میلیمتر است و وزن ۱۰۰۰ دانه معمولا ۲ تا ۴ گرم است. این دانه ها بسته به تنوع گیاه کنجد در رنگ های متنوعی قرار می گیرند. دانه ها ممکن است سفید، زرد، قهوه ای مایل به قرمز یا سیاه باشند. در کشورمان از دانه کنجد معمولا برای اضافه کردن به سالاد یا پاشیدن روی محصولات نان و شیرینی استفاده می‏شود.

 

 

خواص تغذیه ای دانه کنجد
خواص بینظیر دانه کنجد بعلت وجود ترکیبات ارزشمندی همچون: ویتامین ها، مواد معدنی، روغن های طبیعی و عناصری مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، مس و روی است. در ذیل به ۱۰ مورد از مهمترین مزایای مصرف کنجد برای سلامتی بدن اشاره میکنیم:

  1. کاهش فشار خون
    بر اساس مطالعات تحقیقاتی صورت گرفته، روغن طبیعی موجود در دانه های کنجد به کاهش فشار خون مرتبط بوده که موجب کمتر شدن فشار سیستم قلبی عروقی و جلوگیری از مشکلات مختلف قلب می گردد. علاوه بر این، منیزیم به مدت طولانی به عنوان یک وازودیلاتور(عامل کاهش فشار خون) شناخته شده است که دانه های کنجد دارای این ماده معدنی ضروری است که حاوی ۲۵٪ نیاز روزانه شما در یک وعده غذایی است.
  2. پیشگیری از سرطان
    با طیف وسیعی از ویتامین ها و مواد معدنی ضروری موجود در دانه کنجد، جای تعجب نیست که این دانه با کاهش احتمال خطر ابتلا به انواع سرطان مرتبط است. دانه های کنجد علاوه بر دارا بودن مواد معدنی رایج همچون منیزیم، شامل فیتات هستند. فیتات یکترکیب پیشگیری کننده از سرطان است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کند و اثرات رادیکال های آزاد را کاهش می دهد. رادیکال های آزاد مواد خطرناک متابولیسم سلولی هستند که به بسیاری از انواع سرطان و سایر مشکلات دیگر مانند بیماری های قلبی، پیری زودرس و ناهنجاری های شناختی عجیناست. همچنین برای اثرات مثبت مصرف دانه کنجد در پیشگیری از سرطان های لوسمی، پستان، ریه، پانکراس، کولون و پروستات به اثبات رسیده است.
  3. کاهش خطر ابتلا به دیابت
    عناصر موجود در دانه کنجد مانند منیزیم، به کاهش احتمال ابتلا به دیابت در بیماران سالم کمک کرده و همچنین علائم آن را در بیماران مبتلا به این بیماری مدیریت میکند. علاوه بر این تحقیقات نشان داده است که مصرف روغن دانه کنجد می‏تواند تاثیرمثبتی بر اثر داروهای مختلف مانند گلی بن کلامید در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ داشته باشد. کنجد عملکرد این داروها را بهبود بخشیده و سطوح انسولین و گلوکز را در بدن تنظیم می کند و به این ترتیب به مدیریت علائم دیابت کمک می کند.
  4. تقویت سلامت استخوان
    وجود سطوح قابل توجهی از مواد معدنی ضروری مانند روی، کلسیم و فسفر در دانه های کنجد می تواند برای سلامتی استخوانها به شدت موثر باشد. این مواد معدنی جزء جدایی ناپذیر در ایجاد مواد استخوانی جدید و تقویت / ترمیم استخوان ها هستند که ممکن است با آسیب یا شروع بیماری های ناخوشایند استخوانی نظیر پوکی استخوان تضعیف شود.
  5. بهبود گوارش
    این دانه های کوچک دارای مقدار قابل توجهی فیبر هستند. فیبر یک عنصر مهم در هضم سالم است، زیرا باعث تحرک روده ها و کمک به حرکت آنها از طریق دستگاه گوارش می شود. این فعالیت می تواند مشکلات گوارشی مانند یبوست و اسهال را کاهش دهد و همزمان موجب محافظت از سلامت کولون و کاهش احتمال ابتلا به بیماری های دستگاه گوارش و سرطان شود. فیبر همچنین کمک میکند تاکلسترول LDL خطرناک را از شریان ها و عروق خونی دور نگه دارید. بنابراین با مصرف کنجد در برابر تصلب شریان های خونی ، حملات قلبی و سکته مغزی محافظت می شوید.
  6. کاهش التهاب مفاصل
    وجود مقادیر زیادی از عنصر مس در دانه های کنجد فواید ارزشمندی دارد که میتوان به کاهش التهاب در مفاصل، استخوان ها و عضلات و در نتیجه کاهش درد مرتبط با آرتروز اشاره نمود. بعلاوه مس یک ماده معدنی مورد نیاز جهت تقویت عروق خونی، استخوان و مفاصل است. همچنین عنصر مس برای جذب میزان مناسب آهن(جزء کلیدی هموگلوبین) ضروری است. برخورداری از میزان کافی مس در بدن، گردش خون را به حداکثر رسانده و تضمین می کند که اعضا بدن اکسیژن کافی جهت فعالیت دریافت کنند.
  7. محافظت در مقابل اشعهsesame seeds
    سزامول یکی از ترکیبات ارگانیک است که در دانه های کنجد یافت میشود. این ماده با محافظت از DNA از اثرات مضر تابش جلوگیری می‏کند. تابش می تواند بر اثر قرار گرفتن در معرض منابع اتفاقی یا از درمان سرطان توسط شیمی درمانی و پرتودرمانی باشد.مصرف دانه کنجد با محافظت از DNA، احتمال ابتلا به سرطان های دیگر از طریق جهش سلولی را کاهش دهند.

 

خرید

  انتشار : ۲ آذر ۱۳۹۷               تعداد بازدید : 387

برچسب های مهم


مطالب تصادفی

  • قاووت(قُووِتو)
  • سنجد
  • زیره کرمان
  • شیرینی کرمانی
  • خشکبار کرمان
  • قاووت چهل گیاه
  • قاووت هفت مغز
  • قاووت نخود نارگیل
  • قاووت خرفه
  • قاووت قهوه

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "فروشگاه پارسان " می باشد